Perinteinen Thaimaalainen kokovartalohieronta
Perinteinen thaihieronta on tavallista öljyhierontaa voimakkaampi. Hieronnan ajaksi päälle puetaan Thaimaalainen hieronta-asu. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Hieronta tehdään perinteisellä hieronta-alustalla.
1 h / 50 €
Öljyhieronta
Öljyhieronta tehdään käyttäen ihoa hellivää öljy-yrttivoidesekoitusta. Hieronta voidaan tehdä voimakkaasti, tai se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Hieronta tehdään perinteisellä hieronta-alustalla.
1 h / 60 €
Niska- ja selkähieronta
Niska- ja selkähieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartia-alueella. Tämä hoito on täydellinen vastalääke nykyajan istumatyöhön, jossa meistä monen selkä, hartia ja niska joutuvat koville staattisessa asennossa tietokoneen ääressä. Hieronta tehdään tavallisella hierontapöydällä ja siinä käytetään ihoa hellivää öljy-yrttivoidesekoitusta.
0,5 h / 30 €
1 h / 60 €
Jalkahieronta
Thai-jalkahieronta sopii hyvin stressiä ja henkistä väsymystä vastaan, mutta myös lievittämään monia terveydentilan ongelmia. Hoidon aikana hierotaan säärten ja jalkaterien alue, tehdään kevyesti venyttäviä liikkeitä sekä painellaan jalkapohjien refleksogiset pisteet. Tunnin kestävä hoito on erittäin rentouttava.
1 h / 50 €


Jos käyt hieronnassa viisi kertaa normaalihinnalla, saat seuraavasta hieronnasta 50 % alennusta, koskee kaikkia hierontoja.